Hiking i Wuliaojian

Något senare än vi först planerade men nu i fredags var vi äntligen iväg på vår CITO-kickoff, en dagshajk i Wuliaojian. Tidigt på morgonen hämtades vi upp med bil av våra två guider som körde oss till Sanxia-distriktet strax sydväst om Taipei.

Enligt våra två engelskspråkiga guider Ross och Neil så är det en av de tuffare dagshajkerna på Taiwan med mycket rep, klättring och branta stup. Bilderna talar nog för sig själva gällande just den biten. Hur som helst var det en riktigt häftig dagstur som bjöd på riktigt imponerande vyer. Kul också att testa nya kameran nu när jag äntligen bestämt mig för att överge mobilen som kamera till förmån för en något större modell.

Häromveckan lekte jag lite med att få ihop ett intro till mina videos från Taiwan. Det slutade med att jag hade ett intro men inget material att bygga vidare med. Nu efter hajken så fortsatte jag på samma projekt och gjorde ett kort bildspel istället, se resultatet i videon nedan.

Erik, 12 november 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *